пятница, 21 апреля 2023 г.

 Ковбаса Шинкова в домашніх умовах

 

Видео рецепт тут: http://www.youtube.com/c/ДаниилПерваченко

Оборудование для мясопереработки      https://craftstore.com.ua/каталог/контроллеры-температуры-и-влажности/

Автоматика для термо камеры обзоры https://www.youtube.com/playlist?list=PLinpPujtbKTLE109djCeh5bDDShwq_mXC

Автоматика для термо камеры купить https://cutt.ly/8NLSsKT

Новая Автоматика WI FI  https://craftstore.com.ua/автоматика-для-климатической-камеры-с-веб-интерфейсом/

Купить автоматику для климатической камеры https://craftstore.com.ua/каталог/климатическая-камера/готовое-решение/

Обзоры Оборудование для климатической камеры . https://youtube.com/playlist?list=PLinpPujtbKTKs5G2pnxj0xuiGloorrFho

Обзор контроллера температуры https://youtu.be/VE-0dsQb2EQ

Купить контроллер температуры для коптильни , пивоварни , самогонного аппарата https://craftstore.com.ua/пид-контроллер-температуры.-ru/

Дымогенератор обзор https://youtu.be/eabLiFCDGmQ

Купить дымогенератор  https://craftstore.com.ua/каталог/контроллеры-температуры-и-влажности/дымогенераторы/

Регулятор мощности купить  https://craftstore.com.ua/регулятор-мощности-версия-1.0/

Регулятор мощности обзор https://youtu.be/RLRsdmMSf0Q

Купить Книга Конникова А.Г. - Колбасы и мясокопчености – 1938 и скачать бесплатно https://craftstore.com.ua/книга-конникова-а.г.-колбасы-и-мясокопчености-1938/

 

Ковбаса Шинкова в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • Свинина напівжирна – 1 кг.
  • Сіль нітритна (0,6%) навпіл з кухонною – 18 гр.
  • Цукор - 1 гр.
  • Перець чорний подрібнений – 1 гр.
  • Часник гранульований – 0,8 гр.
  • Мускатний горіх – 0,5 гр.
  • Вода крижана – 100 мл.
  • Оболонка

 


Приготування:

М'ясо ріжемо на невеликі шматки. Змішуємо сіль, цукор, додаємо до нарізаного м'яса, добре перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою або вакуумуємо і відправляємо в холодильник на 7-10 днів.

Перед наступним етапом, м'ясо охолоджуємо до температури 0-1 градус

Потім одну третину сировини подрібнюємо на м'ясорубці з решыткою 4-5 мм., решту сировини нарізаємо шматочками 3-4 см.

Перекладаємо всі складові фаршу в одну ємність, додаємо спеції, крижану воду і все добре вимішуємо протягом 7-10 хвилин (можна використовувати міксер або тістоміс). Контролюємо температуру, вона має перевищувати 5-7 градусів. Вимішаний фарш перекладаємо в шприц для набивання ковбас і набиваємо в оболонку, ущільнюємо та обв'язуємо.

Отримані батони підвішуємо на осадку та отеплення на 2-4 години. Потім приступаємо до термообробки. Розігріваємо духовку до температури 90 градусів та обжарюємо до температури всередині батонів 55 градусів. Якщо у вас є коптильня, етап обжарки краще зробити в коптильні з подачею диму. Після обсмажування, знижуємо температуру до 80 градусів, на дно духовки ставимо ємність з окропом, і готуємо до досягнення температури в середені батонів 69 градусів. Готовий ковбасу охолоджуємо в крижаній воді протягом 15-20 хвилин, далі поміщаємо в холодильник для повного охолодження та стабілізації смаку на 8-12 годин. Після закінчення цього часу Ковбаса Шинкова Європейська готова до дегустації! Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий