Купить сувид с скидкой 1000 грн можно по ссылке https://sousvide.mirta.ua/?utm_source=DP
(Доставка по Украине )
(Доставка по Украине )
Таблица температур для блюд сувид https://drive.google.com/file/d/1BGLcMXmeBY4Wsnc-ONoColnD-MN5_jft/view
Филе куриное су-вид.
Ингредиенты:
Филе курицы – 2 шт.
Горчица боварская – 2 ст.л.
Аджика грузинская – 1 ст.л.
Оливковое масло - 3-4 ст.л.
Приготовление:
Горчицу, аджику (аджика с солью), оливковое масло, помещаем в миску и
хорошо смешиваем.
Подготовленное, зачищенное филе натираем полученной массой.
Для сравнения, одно филе поместим в зиппакет, второе, завакумируем.
Оба пакета помещаем в воду. Готовим 1 час при температуре 65 градусов.
Через час достаем филе,
обтираем
бумажными полотенцами
и обжариваем на разогретой сковородке до золотистой
корочки.
To buy a sous-vide with a discount of 1000 UAH
you can follow the link https://sousvide.mirta.ua/?utm_source=DP#about
Table of temperatures for dishes suv https://drive.google.com/file/d/1BGLcMXmeBY4Wsnc-ONoColnD-MN5_jft/view
Table of temperatures for dishes suv https://drive.google.com/file/d/1BGLcMXmeBY4Wsnc-ONoColnD-MN5_jft/view
Fillet of chicken sous-vide.
Ingredients:
Chicken fillet - 2 pcs.
Mustard bovarskaja - 2 items of l.
Adjika Georgian - 1 tbsp.
Olive oil - 3-4 tablespoons.
Preparation:
Mustard, adjika (Adzhika with salt), olive oil, put in a bowl and mix well.
Prepared, cleaned fillets rub the resulting mass.
For comparison, we put one fillet in a zip package, the second, we will fill it.
Both bags are placed in water. We cook 1 hour at a temperature of 65 degrees.
An hour later we take out the fillet, wipe it with paper towels and fry it in a heated pan before golden crust.
Mustard bovarskaja - 2 items of l.
Adjika Georgian - 1 tbsp.
Olive oil - 3-4 tablespoons.
Preparation:
Mustard, adjika (Adzhika with salt), olive oil, put in a bowl and mix well.
Prepared, cleaned fillets rub the resulting mass.
For comparison, we put one fillet in a zip package, the second, we will fill it.
Both bags are placed in water. We cook 1 hour at a temperature of 65 degrees.
An hour later we take out the fillet, wipe it with paper towels and fry it in a heated pan before golden crust.
су вид
|
технология су вид
|
су вид рецепты
|
сувид рецепты
|
рецепты су вид
|
sous vide рецепты
|
су вид это
|
sous vide технология
|
технология sous vide
|
су вид технология
|
пакеты для су вид
|
курица сувид
|
технология приготовления су вид
|
сувид кулинария
|
су вид таблица температур
|
sous vide оборудование
|
блюда сувид
|
су вид в домашних условиях
|
sous-vide
technology
sous-vide
sous-vide of recipes
sous-vide recipes
recipes sous-vide
sous-vide of recipes
sous-vide recipes
recipes sous-vide
sous vide recipes
sous vide technology
packages for sous-vide
chicken sous-vide technology of preparation of sous-vide
covet
sous-vide table of temperatures
sous vide equipment
dishes sous-vide
sous vide technology
packages for sous-vide
chicken sous-vide technology of preparation of sous-vide
covet
sous-vide table of temperatures
sous vide equipment
dishes sous-vide
sous-vide at home
Комментариев нет:
Отправить комментарий