четверг, 25 мая 2023 г.



КУПАТИ. Ковбаски для гриля

Видео рецепт тут: https://www.youtube.com/playlist?list=PLinpPujtbKTIcQ4K30aKA27S0iA4JTXT0

Оборудование для мясопереработки      https://craftstore.com.ua/каталог/контроллеры-температуры-и-влажности/

Автоматика для термо камеры обзоры https://www.youtube.com/playlist?list=PLinpPujtbKTLE109djCeh5bDDShwq_mXC

Автоматика для термо камеры купить https://cutt.ly/8NLSsKT

Новая Автоматика WI FI  https://craftstore.com.ua/автоматика-для-климатической-камеры-с-веб-интерфейсом/

Купить автоматику для климатической камеры https://craftstore.com.ua/каталог/климатическая-камера/готовое-решение/

Обзоры Оборудование для климатической камеры . https://youtube.com/playlist?list=PLinpPujtbKTKs5G2pnxj0xuiGloorrFho

Обзор контроллера температуры https://youtu.be/VE-0dsQb2EQ

Купить контроллер температуры для коптильни , пивоварни , самогонного аппарата https://craftstore.com.ua/пид-контроллер-температуры.-ru/

Дымогенератор обзор https://youtu.be/eabLiFCDGmQ

Купить дымогенератор  https://craftstore.com.ua/каталог/контроллеры-температуры-и-влажности/дымогенераторы/

Регулятор мощности купить  https://craftstore.com.ua/регулятор-мощности-версия-1.0/

Регулятор мощности обзор https://youtu.be/RLRsdmMSf0Q

Купить Книга Конникова А.Г. - Колбасы и мясокопчености – 1938 и скачать бесплатно https://craftstore.com.ua/книга-конникова-а.г.-колбасы-и-мясокопчености-1938/

Купати – страва грузинської кухні, проте ці ковбаски стали популярними і в інших народів світу. Роблять їх із сирого м'ясного фаршу або дрібно нарізаного м'яса зі спеціями в оболонці зі свинячої кишки. Купати обов'язково піддаються термообробці. Страва максимально проста у приготуванні. Готуватися така страва на грилі або вугіллі, останні здатні надавати купатам особливий смак та аромат.

Купати. Ковбаски для гриля

Інгредієнти:

Жирна свинина – 1 кг.
Сіль – 18 гр.
Хмелі-сунелі – 1,5 гр.
Перець чорний мелений – 1 гр.
Кінза мелена – 1 гр.
Тим'ян (чебрець) - 2 ч.л.
Цибуля - 2 шт.
Часник – 2-3 зубчики
Свиняча черева

Приготування:

Добре охолоджену свинину та цибулю перекручуємо на м'ясорубці з решіткою 6-8 мм. Додаємо сіль, спеції, часник, натертий на дрібній тертці, чебрець дрібно нарізаний, все добре перемішуємо, бажано використовувати міксер або тістоміс, оскільки фарш дуже холодний. Температура фаршу не повинна перевищувати 6 градусів. Длі фарш ставимо в холодильник на 2 години настоюватись

Готовий фарш, перекладаємо в шприц для набивання ковбас і набиваємо в свинячу череву. Формуємо ковбаски довжиною 10-15 см.

Сформовані ковбаски, поміщаємо в ємність, заливаємо окропом, так щоб вода повністю покривала ковбаски, витримуємо 10-15 хвилин, потім зливаємо воду і заливаємо повторно окропом і витримуємо 10-15 хвилин. Після цього ковбаски можна обсмажувати на сковорідці, в духовці, на грилі або мангалі. Якщо ковбаски приготували із запасом, частину можна завакуумувати та заморозити. Подавати такі ковбаски найкраще з печеними або підсмаженими на грилі овочами, зеленню та соусом (ткемалі, сацебелі).

Смачного!


Комментариев нет:

Отправить комментарий