КУПАТИ. Ковбаски для гриля
Видео рецепт тут: https://www.youtube.com/playlist?list=PLinpPujtbKTIcQ4K30aKA27S0iA4JTXT0
Оборудование для мясопереработки https://craftstore.com.ua/каталог/контроллеры-температуры-и-влажности/
Автоматика для термо камеры обзоры https://www.youtube.com/playlist?list=PLinpPujtbKTLE109djCeh5bDDShwq_mXC
Автоматика для термо камеры купить https://cutt.ly/8NLSsKT
Новая Автоматика WI FI https://craftstore.com.ua/автоматика-для-климатической-камеры-с-веб-интерфейсом/
Купить автоматику для климатической камеры https://craftstore.com.ua/каталог/климатическая-камера/готовое-решение/
Обзоры Оборудование для климатической камеры . https://youtube.com/playlist?list=PLinpPujtbKTKs5G2pnxj0xuiGloorrFho
Обзор контроллера температуры https://youtu.be/VE-0dsQb2EQ
Купить контроллер температуры для коптильни , пивоварни , самогонного аппарата https://craftstore.com.ua/пид-контроллер-температуры.-ru/
Дымогенератор обзор https://youtu.be/eabLiFCDGmQ
Купить дымогенератор https://craftstore.com.ua/каталог/контроллеры-температуры-и-влажности/дымогенераторы/
Регулятор мощности купить https://craftstore.com.ua/регулятор-мощности-версия-1.0/
Регулятор мощности обзор https://youtu.be/RLRsdmMSf0Q
Купить Книга Конникова А.Г. - Колбасы и мясокопчености – 1938 и скачать бесплатно https://craftstore.com.ua/книга-конникова-а.г.-колбасы-и-мясокопчености-1938/
Купати – страва грузинської кухні, проте ці ковбаски стали популярними і в інших народів світу. Роблять їх із сирого м'ясного фаршу або дрібно нарізаного м'яса зі спеціями в оболонці зі свинячої кишки. Купати обов'язково піддаються термообробці. Страва максимально проста у приготуванні. Готуватися така страва на грилі або вугіллі, останні здатні надавати купатам особливий смак та аромат.
Купати. Ковбаски для гриля
Інгредієнти:
Жирна свинина – 1 кг.Сіль – 18 гр.
Хмелі-сунелі – 1,5 гр.
Перець чорний мелений – 1 гр.
Кінза мелена – 1 гр.
Тим'ян (чебрець) - 2 ч.л.
Цибуля - 2 шт.
Часник – 2-3 зубчики
Свиняча черева
Приготування:
Добре охолоджену свинину та цибулю перекручуємо на м'ясорубці з решіткою 6-8 мм. Додаємо сіль, спеції, часник, натертий на дрібній тертці, чебрець дрібно нарізаний, все добре перемішуємо, бажано використовувати міксер або тістоміс, оскільки фарш дуже холодний. Температура фаршу не повинна перевищувати 6 градусів. Длі фарш ставимо в холодильник на 2 години настоюватись
Готовий фарш, перекладаємо в шприц для набивання ковбас і набиваємо в свинячу череву. Формуємо ковбаски довжиною 10-15 см.
Сформовані ковбаски, поміщаємо в ємність, заливаємо окропом, так щоб вода повністю покривала ковбаски, витримуємо 10-15 хвилин, потім зливаємо воду і заливаємо повторно окропом і витримуємо 10-15 хвилин. Після цього ковбаски можна обсмажувати на сковорідці, в духовці, на грилі або мангалі. Якщо ковбаски приготували із запасом, частину можна завакуумувати та заморозити. Подавати такі ковбаски найкраще з печеними або підсмаженими на грилі овочами, зеленню та соусом (ткемалі, сацебелі).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий